ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 29/08
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 06:00
ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Μεταφορά με υπερυψωμένο λεωφορείο του γραφείου μας Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με ημιδιατροφή.
Ξεναγήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Ό,τι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυκτερινών κέντρων.

1η µέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ  Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 6:00 το πρωί από το γραφείο μας. ∆ιέλευση περιφερειακά από Λάρισα, Λαμία  και με στάσεις καθοδόν για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στον Ισθµό της Κορίνθου. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων, αναχώρηση και στη συνέχεια άφιξη στο Πόρτο Χέλι. Έχει κερδίσει δικαιωματικά τον τίτλο της ελληνικής Ριβιέρας, όχι μόνο για τις κλασάτες και καθόλου προκλητικές επαύλεις που στολίζουν τις δαντελωτές ακτές του, αλλά και για τη μαγευτική φύση και το γλυκό και ήπιο κλίμα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και γεύμα. Προαιρετική βραδινή έξοδος στο Πόρτο Χέλι και διανυκτέρευση.

 

2η µέρα:  Υ∆ΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ  Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφτούμε προαιρετικά µε τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά Ύδρα και Σπέτσες. Πρώτος µας σταθµός η Ύδρα, µε την ιστορική της αρχιτεκτονική, άριστα διατηρημένη, φημισμένη για τις μετακινήσεις που γίνονται µε τα γαϊδουράκια. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθούμε στα πέτρινα καλντερίμια και να θαυμάσουμε τα τρίπατα αρχοντικά των καπεταναίων της επανάστασης. Ο επόµενός µας σταθµός είναι οι Σπέτσες, µια σηµαντική δύναµη κατά τη διάρκεια του πολέµου της ανεξαρτησίας του 1821 µε κυρίαρχη µορφή την Μπουµπουλίνα. Μπορούμε να επισκεφθούμε το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το λιμάνι και στη συνέχεια θα δούμε στην πλατεία Ποσειδωνίου, το πρώτο ξενοδοχείο του νησιού, χτισμένο το 1897 και το άγαλμα της Μπουμπουλίνας να ατενίζει το πέλαγος. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο & διανυκτέρευση.

3η µέρα:  ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ – ΤΟΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την Επίδαυρο. Θα επισκεφτούμε το αρχαίο θέατρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Ναύπλιο, την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους. Εδώ, μπορούμε να επισκεφτούμε με τοπικό κιαραβάκι το Μπούρτζι, σήμα – κατατεθέν της πόλης, να θαυμάσουμε το κάστρο του Παλαμηδίου να περιηγηθούμε στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Θα ολοκληρώσουμε την περιήγησή μας με το ναό του Αγίου Γεωργίου και το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα στη μεγάλη πλατεία Συντάγματος και στη αργότερα θα επισκεφτούμε το Τολό όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για μπάνιο. Επιστροφή στο Πόρτο Χέλι, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η µέρα:  ΕΡΜΙΟΝΗ – ΠΟΡΟΣ –  ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ  Πρωινό και αναχώρηση για την Ερμιόνη, όπου θα υπάρχει χρόνος ελεύθερος για καφέ. Συνεχίζουμε για τον Γαλατά, επιβίβαση στο καραβάκι και άφιξη στον καταπράσινο Πόρο. Η ομορφιά του νησιού αυτού υμνήθηκε από κορυφαίους ποιητές και λογοτέχνες, όπως τον Γεώργιο Σεφέρη. Το στενό του Πόρου, με την ακτή του Γαλατά, κατάφυτη από πεύκα, ελιές και λεμονιές, και τη γραφική πόλη του Πόρου με τα νεοκλασικά της παραλίας, αποτελεί τοπίο μοναδικής ομορφιάς. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα εξ ιδίων και βόλτα στο όμορφο νησί, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση, δείπνο και το βράδυ έξοδος στο Πόρτο Χέλι. Διανυκτέρευση.

 

 

 

 

5η µέρα: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  Πρωινό και αναχώρηση για να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με στάσεις καθοδόν για καφέ, γεύμα εξ ιδίων και ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη βάση μας.

 

 

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τις µεταφορές µε πούλµαν του γραφείου µας. Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Nautica Bay στο Πόρτο Χέλι.  Ηµιδιατροφή σε πλούσιο μπουφέ.  Τις περιηγήσεις και εκδροµές σύµφωνα µε το πρόγραµµα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Η ΕΚ∆ΡΟΜΗ ∆ΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Τα εισιτήρια των καραβιών για Ύδρα – Σπέτσες και Πόρο, τις εισόδους µουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ό,τι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.

το φόρο διαμονής:3€/δωμάτιο/ημέρα